Mobil logo ny 2

Coaching

Som karriärcoach utmanar jag dig att lyssna till din själ och skapa ett meningsfullt liv med glädje och livslust. Där det finns utrymme för både att blomstra i ditt yrkesliv och privatlivet. 
Tillsammans kartlägger vi din nuvarande livssituation och vart du vill nå. Vi jobbar målfokuserat i moduler. Vi skapar konkreta planer, lyfter fram dina styrkor och tar dig förbi hinder. Du får verktyg att öka ditt mod och handlingskraft. 

Mer om karriärcoaching >

När du är redo att förändra din verklighet finns jag här som coach och guidar dig till att hitta ditt sanna jag.  Du vet vad du vill känna, hur du vill må och vad du vill uppnå men inte vet hur du ska nå dit. 
I stället för att förändra din yttre verklighet först få verktyg för att förändra din inre verklighet. Skapa din unika identitet, genomgå processer och få de resultat i det inre och yttre som du längtar efter.

Mer om livscoaching >

Våra relationer kan se ut på många sätt och har behov av att få hjälp i att mötas med omtanke, förståelse och längtan efter respekt. I relationscoaching möter jag er där ni är och tillsammans ritar vi upp mål och utforskar verktyg för att få in mer glädje, skratt och samhörighet i er relation. Exempel på relationer är syskon som vill få bättre kontakt, Vuxna föräldrar och barn som vill få en fin realtion i vuxen ålder...

Mer om relationscoaching >