Mobil logo ny 2

Samtalsterapi & Coaching för ett liv i balans

Att beröra och bli berörd är något som jag uppskattar och drivs av. Att vi får mötas i det svåra, i rädslan som gnager i oss, i de begränsningar vi upplever, men också att glädjas i det spirande hoppet, i kraften av förändringen och lusten till livet. Då just där i mötet med oss själva på djupet skapas möjligheterna till nya livsvägar som  berikar och ger menigsfullhet till livet. Varmt välkommen till mina mottagningar i Borås och Hindås.

Kurs i livsledarskap

Fyra dagar 3/1-6/1 2024 i Sätila.
Livsledarskap är för dig som vill veta mer om dig själv, hitta din vilja och följa din längtan. Genom att gå kursen ger du dig själv möjlighet att hitta hem till dig, till den inre unika kompass som vägleder dig till det liv du vill leva. Kursledare är jag, Linda Fossane och Cecilia Angelin.
Läs mer och boka >

När du inte längre befinner dig på en plats i ditt liv som är tillfredställande och livet är i obalans, när du behöver hjälp att se dig och dina relationer med nya ögon möter jag dig som terapeut i samtalet som fördjupar och skapar kontakt med din vilja, få mer glädje och livslust. 

Mer om samtalsterapi >

I parterapi hjälper jag er genom processen från att känna distans, otillräcklighet och rädsla i relationen till att uppleva närhet, kontakt på djupet och få en intim kärleksfull relation.

Mer om parterapi >​​​​​​

När vi som föräldrar känner att orken är på väg att ta slut, när  glädjen över att vara en i familjen saknas allt mer, när konflikterna och maktlösheten har fått sitt grepp i oss. Då kan det vara gott att få hjälp att vända perspektivet och åter låta glädjen och lusten få plats  i familjelivet igen.

Mer om familjerådgivning > 

Som karriärcoach utmanar jag dig att lyssna till din själ och skapa ett meningsfullt liv med glädje och livslust. Där det finns utrymme för både att blomstra i ditt yrkesliv och privatlivet. 
Tillsammans kartlägger vi din nuvarande livssituation och vart du vill nå. Vi jobbar målfokuserat i moduler. Vi skapar konkreta planer, lyfter fram dina styrkor och tar dig förbi hinder. Du får verktyg att öka ditt mod och handlingskraft. 

Mer om karriärcoaching >

När du är redo att förändra din verklighet finns jag här som coach och guidar dig till att hitta ditt sanna jag.  Du vet vad du vill känna, hur du vill må och vad du vill uppnå men inte vet hur du ska nå dit. Som livscoach guidar jag dig i fördjupande frågor, ger stöd och verktyg som bidrar till att du hittar de svar som redan finns medvetet eller omedvetet inom dig och skapar utrymme för de behov som bara längtar efter att få komma till uttryck.

Mer om livscoaching > 

Våra relationer kan se ut på många sätt och har behov av att få hjälp i att mötas med omtanke, förståelse och längtan efter respekt. I relationscoaching möter jag er där ni är och tillsammans ritar vi upp mål och utforskar verktyg för att få in mer glädje, skratt och samhörighet i er relation. Exempel på relationer är syskon som vill få bättre kontakt, Vuxna föräldrar och barn som vill få en fin realtion i vuxen ålder. Vänner som vill komma ur sårande konflikter.

Mer om relationscoaching >

Kurs i livsledarskap

Fyra dagar 3/1-6/1 2024 i Sätila.
Livsledarskap är för dig som vill veta mer om dig själv, hitta din vilja och följa din längtan. Genom att gå kursen ger du dig själv möjlighet att hitta hem till dig, till den inre unika kompass som vägleder dig till det liv du vill leva. Kursledare är jag, Linda Fossane och Cecilia Angelin.
Läs mer och boka >

Yoga
Yoga för mig är närvaro, kontakt och ett sätt att få återhämtning och ta emot läkning.
Hos mig får du möjlighet att möta dig själv, där du är, så som du är och återknyta kontakten med din kropp och ditt inre. Jag guidar dig i yinyoga, restorative yin, mediyoga och meditationer.

Läs mer >​​​​​​​

Harmoni
Att lyssna till din själs längtan och följa din vilja leder dig till ett liv i  din unika harmoni 

Empati
Att bli sedd , hörd och älskad är magiförändrande i våra relationer. 
Ökar tillit o samhörighet

Balans
Balans skapas genom att bli medveten om  behov och  beteendemösnter  och genomföra görbara förändringar

Samtalsterapi, parterapi & coaching i Borås - iharmoni & balans