Samtalsterapi


- FÖR ETT LIV I BALANS -

Samtalsterapi hos samtalsterapeut Linda Fossane på iharmoni & balans  i centrala Borås & Hindås

När du inte längre befinner dig på en plats i ditt liv som är tillfredställande och livet är i obalans, när du behöver hjälp att se dig och dina relationer med nya ögon möter jag dig som terapeut i samtalet som fördjupar, läker trauman och skapar kontakt. Mer om samtalsterapi >

Familjeterapi i Borås & Hindås. Samtalsterapeut Linda Fossame  i harmoni &  balans

När vi som föräldrar känner att orken är på väg att ta slut, när glädjen över att vara en i familjen saknas allt mer, när konflikterna och maktlösheten har fått sitt grepp i oss. Då kan det vara gott att få hjälp att vända perspektivet och åter låta glädjen och lusten få plats i familjelivet igen.

Parterapi hos Linda Fossane - Parterapeut ihamoni & balans Borås & Hindås

I parterapi hjälper jag er genom processen från att känna distans, otillräcklighet och rädsla i relationen till att uppleva närhet, kontakt på djupet och få en intimkärleksfull relation.

Samtalsterapi Walk and Talk med samtalsteraput  Linda Fossane i Hindås mellan Göteborg & Borås

WALK AND TALK

Coachande & stödjande samtalsterapi kombinerat med en naturskön promenad i Hindås mellan Göteborg & Borås. Walk and Talk är 90 minuter enskild samtalsterapi för dig som känner att det är lättare att prata och öppna upp sig när man går sida vid sida omgiven av vacker natur.


OMDÖMEN FRÅN BOKA DIREKT 


Sari S  ★★★★★

Linda guidar, hörsammar och hjälper klienten att växa och finna inre styrka och lugn med i ett tillitsfullt arbete med det som skaver. 

Frida K  ★★★★★

När man går till Linda är det som att kliva in i en stor, trygg, varm kram som ger en ovärderlig hjälp!

Daniel W  ★★★★★

Linda har hjälpt mig hantera så mycket svåra grejer. Ovärderlig hjälp!

Carina F  ★★★★★

Linda har gjort mitt liv så mycket bättre! Hon har så mycket kunskap, klokskap och hon har gett mig ovärderliga verktyg!

Jessica L  ★★★★★

Linda är fantastiskt. Hon Inger direkt ett lugn och en trygghet. Hon sätter ord på det jag tänker och känner och hon förklarar på ett begripligt sätt som gör att allt faller på plats. Allt blir så självklart. Linda ser hela människan och jag går därifrån med en känsla av helande.